Ristet parmaskinke, pasta og langtidsbagte grøntsager

Ingredienser

1 pk. parmaskinke (ca. 80 g)
ca. 250 g farfalle (pastasløjfter)
timian
salt, peber
Grønsager:
1 bk. cherrytomater
2 mellemstore squash
2 gule peberfrugter
2-3 spsk. olivenolie
salt, peber
Tilbehør:
brød

Fremgangsmåde

Grønsager:
Opvarm ovnen til 150 grader. Skær cherrytomaterne i halve, squash i tynde skiver og peberfrugterne i strimler og læg det hele i en bradepande. Dryp olien over og krydr med salt og peber. Sæt bradepanden i den varme ovn i ca. 1½ time (vend grøntsagerne et par gange undervejs).
Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisning på emballagen. Hæld vandet fra og lad pastaen dryppe af. Vend pasta og grøntsager sammen og smag til med timian, salt og peber.
Steg parmaskinken sprød og gylden på pande ved god varme, ca. 1½ minut på hver side.